Der hestefolk møtes

 

Nettstedet “Hest har som slagord, Der hestefolk møtes. Denne siden omfatter mange ulike artikler om hest, hestefolk, ridning og hestesport. Det er også annonser på siden, men formålet med siden er å være et faglig møtested. De har et eget fagpanel, temasider, blogg og forum.

I fagpanelet svarer rideinstruktør Bente Bang Nilsen på varierte spørsmål om hest og hestehold, Ellen Ofstad skriver om Natural Horsemanship, Erik Andersen svarer på spørsmål om islandshest og coach Gry Nergård har temaet Mental trening. Under temaet dressur er det Hedda Abel som svarer og veterinærspørsmål svarer Idun Rosenfeld på, mens Jon Anders Næsse skriver om kosthold og ernæring for hester. Videre er det et eget område for hesteterapi, -tanntekniker, hovtrimming og barfot hestehold, dyrekommunikasjon, avl og stall- og rideanlegg. Grenene distanseritt, mounted games, feltritt, barokkridning, turridning og gallopp har også egne eksperter til å svare på spørsmål. Til slutt er det også et eget emne for spørsmål om arbeidshester.

Dette er altså en side med stor faglig tyngde, men de skriver også lettere artikler om hestefolk og hva de opplever og er opptatt av, noe som gjenspeiles i bloggen og de ulike seriene.

superior