Musikk om hester

Det er jo slik at folk skriver musikk om mange forskjellige ting. En av de emnene er hester, det finnes en rekke kjente artister som skriver sanger om hester. I denne artikkelen skal vi gå nærmere inn på hva disse artistene er og hvilke sanger det er.

Det er faktisk også overraskende mange som mener at det er en toppliste over alle sangene som handler om hester. Er dette sanger du har hørt før? Er du enig i denne listen?

Kjente artister

Det finnes en rekke kjente artister som har skrevet sanger om hester. Vi kan blant aannet nevne Johnny Cash sin “Tennesse Stud”, Elton John sin sang “Live like horses” og “Beer for my horses” av Toby Keith.

Sangene som handler om hester er ofte en hyllest til hesten, men de beskriver også hesten som en mystisk skapning. Det å beskrive en hest vil jo være forskjellig fra person til person, det er nettopp derfor vi synes det er spennende å høre på alle de ulike variantene som folk bruker for å beskrive en hest.

Det finnes også sanger som U2 sin “Who’s gonna ride your wild horses?” og “Dark Horse” av Katy Perry som har vært veldig populære blant folk i alle aldre.

Musikk med hester

Det finnes faktisk også musikk der de sampler hester. Dette synes vi er ganske kult. Det er ikke altfor mange sanger, men vi håper at noen kommer til å lage enda flere sanger der de gjør dette snart.

Hva er din favorittmusikk som inneholder hester? Kanskje det er Americas “Horse with no name” eller Patti Smith sin “Land”? Det som er spennende er at hester er noe som har vært populært å synge om i lang, lang tid. Derfor kan du forvente deg å høre masse musikk som inneholder hestetekster.

superior